sådan får du mere organisk trafik

En af de spørgsmål vi oftest får er dette: “Hvordan får vi mere trafik på vores hjemmeside?

Vi bliver spurgt næsten hver eneste dag.

Hos WHOM har vi lært at de fleste har et forkert billede af anskaffelse af trafik til hjemmeside, de tror man skal snyde sig til trafik og bede venner & bekendte om at besøge ens hjemmeside – men hvad hjælper dette?

Køber de noget? – Er de brugbar trafik? – eller sender de bare dårlige brugersignaler til Google som påvirker din placering på Google?

Men faktisk er svaret så enkelt – og Gratis – nemlig: Google Search Console forkortet GSC og som tidligere er kendt som “Google Webmasters tool”

Dette banebrydende, fantastisk og ikke mindst som tidligere nævnt gratis værktøj er en af Googles absolut kerneprodukter og vi har erfaret at dette anvendes alt for lidt.

En af GSC’s funktioner er Search Analytics – dette kan du bruge til at tiltrække mere trafik til din hjemmeside eller webshop.

I det næste afsnit vil vi forklarer hvordan – punkt for punkt – at du anskaffer dig mere trafik med Google gratis SEO værktøj: Google Search Console.

Hvad er Google Search Console

GSC er en samlet service der giver dig overblik over alt relateret til din hjemmeside.

Du kan også læse hvordan Google selv definére Search Console:

Hvad er google search console gsc

GSC giver dig adgang til en masse data, tal og oplysninger du kan udnytte til at få mere organisk trafik på din hjemmeside.

Det er et must-have indenfor hjemmeside udvikling og Søgemaskineoptimering.

Sidst opdateret 20-12-2018 kl. 22:03

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]