Gratis regnskabsprogram

Er du på udkig efter et gratis online regnskabsprogram til din nystartede virksomhed eller eksisterende virksomhed så har vi i denne guide gennemgået de forskellige gratis regnskabsprogrammer som du kan bruge i din virksomhed.

Regnskabsprogram #1: Dinero Regnskabsprogram

» Dinero regnskabsprogram

I mine virksomheder (Hyfda & WHOM) bruger jeg selv Dinero regnskabsprogram til min online bogføring og er svært tilfreds med dette. Jeg bruger den betalte version kaldet Dinero Pro som åbner op for flere funktioner i regnskabsprogrammet, som jeg har stor glæde af, grundet de mange ekstra funktioner og automatitioner det åbner op for, eksempelvis: Abonnomentsordninger, vedhæftning af filer i faktura og eget design af fakturaer. En anden fantastisk ting der medfølger Dinero Pro er rabatter på Dinero’s produkter og services, som er særligt velegnet til mindre virksomheder.

Integrationsmuligheder

Dinero regnskabsprogram byder på rigtigt mange integrationsmuligheder, alt fra bank, betaling og e-boks til fildeling, CMS og inkasso.

Historie om Dinero Regnskabsprogram:

Dinero er udviklet af serieiværksætteren Martin Thorborg som står bag flere virksomheder som SaxisAmino og mange flere.

Konklussion:
Dinero regnskabsprogram er et stærkt valg til online bogføring og regnskabsstyring, det er gratis og fungerer helt fint med bare den gratis version af systemet. Det byder på nogle fede funktioner og rabatter i deres betalte version af systemet.
Regnskabsprogrammet er velegnet til små og mellemstore virksomheder.

opret bruger på dinero regnskabsprogram gratis

Regnskabsprogram #2: Web Regnskab

» Web Regnskab
er ikke gratis men de tilbyder en 14 dages gratis prøveperiode og herefter

Dine data hostes sikkert i ISAE 3402 sikkert datamiljø. Alle data backes op i 3 lag og på dagligt basis. Derfor er dine data hos Web Regnskab i sikre hænder.

Historie om Web Regnskab:

Regnskabssystemet Web Regnskab blev etableret i 2010 af softwaregruppen

Konklussion:

prøv webregnskab i 14 dage gratis

Regnskabsprogram #3: Billy

Billy

Integrationsmuligheder

Regnskabsprogrammet Billy

Historie om Dinero Regnskabsprogram:

Billy

Konklussion: