Hvad er Affiliate Marketing

Hvad er affiliate marketing

Sidst Opdateret 15 Juni 2019:

Vi drømmer alle om det. At tjene penge mens man sover, men kan det lade sig gøre? – Ja det kan det faktisk og svaret ligger i Affiliate Marketing.
Affiliate marketing er bestemt ikke noget man kommer sovende til, men får man bygget et stabilt nok system op, så kan man faktisk tjene penge mens man sover.

Affiliate marketing er en surværen metode at tjene penge på sin hjemmeside trafik uden egenligt at gøre så meget, når det først er sat op.

Affiliate Marketing – Definition

Den bedste definition for hvad affiliate marketing er, kan findes på Pat Flynn’s Smart Passive Income: 

Affiliate marketing er processen at tjene en kommision ved at promoverer andre menneskers (eller virksomheders) produkter. Du finder et produkt du kan lide, promoverer det til andre og tjener en del af den indtjening for hver salg du får.

Tager man udgangspunkt i Wikipedias definition, tales der her om 4 forskellige forbindelsesled hvorimod andre definitioner som oftest taler om 3 forbindelsesled og ikke 4.

#1: Affiliate annoncør

En affiliate annoncør er det forbindelsesled som gerne vil have flere salg, tilmeldinger eller besøgende til deres hjemmeside.

#2: Affiliatepartner eller “udgiveren”

Affiliatepartneren eller “udgiveren” er en person eller virksomhed som publicerer og promoverer indhold fra affiliate annoncøren for at drive trafik til deres hjemmeside.

Vil du gerne i gang med affiliate marketing kan du bruge vores trin-for-trin guide: Sådan kommer du i gang med affiliate marketing måde du kan gøre dette på er at lave din egen WordPress blog eller få udviklet en blog af et professionelt webbureau og begynde at blogge.

WHOM anbefaler

Anbefaling

WHOM anbefaler at besøge vores affiliate side Easy Leif for at finde inspiration til hvordan affiliate marketing eksempelvis kan se ud.