Regnskabsprogrammer til små virksomheder

Gratis regnskabsprogrammer til din virksomhed

Sidst Opdateret 16 Juni 2019:

I denne artikel bringer vi dig 3 gode alternativer til gratis regnskabsprogrammer til små virksomheder, hvad end du er en ny iværksætter med en lille enkeltmandsvirksomhed eller i er flere sammen om et interessentskab eller anpartsselskab, så passer disse regnskabsprogrammer til dig og jer.

Der findes mange forskellige regnskabsprogrammer som du kan bruge til din online bogføring, nogle er gode til små- og mellemstore virksomheder og andre er bedst til de helt store virksomheder.

Hvad er et regnskabsprogram?

Hvad er et regnskabsprogram?

Et regnskabsprogram er et stykke software som kan være skræddersyet til bogføring af virksomheders ind- og udgifter samt sammenlægning af nøgletal der skal angives, som eksempelvis moms og beskatning. De fleste regnskabsprogrammer fungerer som online regnskabsprogrammer hvor dit regnskabsprogram er tilgængelig på en hjemmeside og i nogle tilfælde en mobil applikation.

#1: Dinero regnskabsprogram

Dinero Regnskabsprogram

Dinero regnskabsprogram er et gratis regnskabsprogram som er skræddersyet til små- og mellemstore virksomhed i Danmark.

Priser på Dinero rengksabsprogram:
Dinero kommer i både en gratis og betalende version.

  • Dinero Starter
  • Dinero Pro

Spar penge på dit Dinero Pro abonnement:
Betaler du for dit Dinero Pro abonnement årligt istedet for månedligt kan du spare penge. Prisen for Dinero Pro koster kr. 197,- md. hvis du betaler månedligt, betaler du årligt ligger prisen på Dinero Pro kr. 165,- md. hvilket er en besparelse på kr. 32,- md. eller kr. 384,- om året.

Skift dit regnskabsprogram til Dinero:
Når du skifter regnskabsprogram til Dinero og har forudbetalt for et andet regnskabsprogram hvor du eksempelvis har 7 måneder tilbagestående på dette abonnement, tilbyder Dinero at give dig de 7 måneders betalt abonnement hos dem, samtidigt med at de flytter dit regnskab gratis.

Benytter du dig af Billy regnskabsprogram og ønsker at flytte dit regnskab til Dinero får du dit betalte abonnement gange 2 hos Dinero. Dette er et fantastisk tilbud for dig som er træt af Billy og ønsker at prøve Dinero.

Fun facts:
Dinero regnskabsprogram har mere end 222.000 tilmeldte virksomheder som har sendt over 7.7 mio. sendte fakturaer med deres regnskabsprogram.

#2: Billy regnskabsprogram

Billy regnskabsprogram

Billy regnskabsprogram minder meget om Dinero regnskabsprogram og

Priser på Billy rengksabsprogram:
Billy kommer i både en gratis og betalende version.

  • Billy Basic
  • Billy Premium

Spar penge på dit Billy premium abonnement:
Betaler du for dit Dinero Pro abonnoment årligt istedet for månedligt kan du spare penge. Prisen for Dinero Pro koster kr. 197,- md. hvis du betaler månedligt, betaler du årligt ligger prisen på Dinero Pro kr. 165,- md. hvilket er en besparelse på kr. 32,- md. eller kr. 384,- om året.

Skift dit regnskabsprogram til Billy:
Når du skifter regnskabsprogram til Billy og har forudbetalt for et andet regnskabsprogram hvor du eksempelvis har 7 måneder tilbagestående på dette abonnement, tilbyder Dinero at give dig de 7 måneders betalt abonnement hos dem, samtidigt med at de flytter dit regnskab gratis.

Fun facts:
Dinero regnskabsprogram har mere end 222.000 tilmeldte virksomheder som har sendt over 7.7 mio. sendte fakturaer med deres regnskabsprogram.

#3: Meneto regnskabsprogram

Meneto regnskabsprogram

Meneto regnskabsprogram

WHOM anbefaler Dinero

Anbefaling

Ud af de 3 regnskabsprogrammer finder du ikke mange forskelle eller ulemper, den støsrte difference mellem regnskabsprogrammerne er egenligt priserne, designet og layoutet. Så for at finde det regnskabsprogram der passer bedst til dig burde du oprette dig gratis og prøve de forskellige regnskabsprogrammer gratis i deres prøveperiode først og derefter beslutte dig for et.

WHOM anbefaler Dinero regnskabsprogram til alle små og mellemstore virksomheder som drives i Danmark da det er det regnskabsprogram vi selv bruger til vores regnskaber. Vi elsker simpelthen Dinero regnskabsprogram!