Tilbudsplatforme er stadig populære

Tilbudsplatforme er stadig populære

Er du ude efter et godt tilbud? – Det er vi alle, man er jo Dansker og netop derfor findes der tilbudsplatforme online som hjælper dig med at finde et godt tilbud i en fart.

Hvad er en tilbudsplatform?

En tilbudsplatform er en samling af tilbud online som har til formål at samle en række produkter indenfor en vis kategori eller flere kategorier og dermed skabe et godt overblik over

Det kan være smart at benytte sig af disse platforme hvis man eksempelvis skal bestille en afbudsrejser all inclusive online for at sikre sig det største udvalg, den skarpeste pris og dermed den bedste oplevelse.

Populære tilbudsplatforme online

Der findes mange platforme med gode tilbud online og du finder næsten ikke et produkt som ikke også kan findes på en tilbudsplatform. Skal du have fingrene i noget boligtilbehør kan du benytte BoDeal.dk som samler en lang række produkter indenfor boligindretning heriblandt wallstickers, vægure, belysning og andet boligtilbehør.

Der findes også andre platforme som er mere målrettet i deres produktudvalg, hvor de fokusere på ét kerneområde. Et godt eksempel er Malingtilbud.dk som fokusere på maling tilbud online til forbrugere. Her går de i dybden omkring maling heriblandt:

  • Hvilken type maling skal man købe?
  • Prisniveauer og tilbud
  • Hvor du kan købe maling online

Dette giver et godt overblik som forbrugeren kan bruge til noget og skaber værdi for brugeren.

Den sidste tilbudsplatform som vi alle nok kender fra de kedelige søndage eller når vi har ondt i håret, nemlig Just-eat. Tilbudsplatformen er bygget op således at restauranter kan tilmelde deres virksomhed, oprette menukort på hjemmesiden og forbrugeren kan derfra bestille mad. Dette er en stor besparelse for de enkelte restauranter som spare hjemmeside, markedsføring og mange andre udgiftsposter, men ingenting kommer gratis. Just-eat tager selvfølgelig en vis procentsats af alle ordre samt et gebyr for oprettelse og drift.

Just Eat er et online take-away-madbestillingsfirma, som har hovedsæde i London og opererer i 13 lande rundt om i verden, herunder: Belgien, Brasilien, Canada, Danmark, Frankrig, Indien, Irland, Norge, Spanien, Schweiz og Storbritannien. Firmaet blev grundlagt i Danmark i år 2000.

Wikipedia

Der prisniveau er dog steget til et sådant niveau hvor restaurantejerne ikke kan være med længere og flere har udmeldt at de betaler opimod 20% af deres omsætning hvilket også har været grundlaget for den nye tilbudsplatform, nemlig hungry.