Linkbuilding i Norge

Linkbuilding i Norge

Sidst Opdateret 19 Juni 2019:

Linkbuilding er svært og i udenlandet er det endnu sværere. Det er ikke alle lande der er fyldte med iværksættere som i Danmark. Dette kan gøre det vanskeligt at finde gode Norske links til sin hjemmeside.

Find samarbejdspartnere til linkbuilding

Samarbejde er generelt en god ting at gøre sig i, når man driver en virksomhed og det samme gælder hvis man arbejder med SEO og linkbuilding. Når du skal

Hos WHOM har vi haft stor succes med vores samarbejde hos Linkkongen

Et andet sted du kan få hjælp til linkbuilding i Norge er på det Danske wordpress forum Webda. Her kan du blandt andet benytte dig af deres forum eller læse i deres blog der dækker alt fra WordPress til SEO og meget mere. På deres hjemmeside har de også et forum til linkbuilding hvor du kan få hjælp og sparring til din linkbuildingstrategi i Norge.

Norske blogs

Norske blogs

Én måde at skaffe sig gode Norske links til sin hjemmeside er igennem Norske blogs ved at kontakte Norske bloggere og høre om de har lyst til at skrive eller linke til din hjemmeside. Dette kræver selvfølgelig at du har en fremragende hjemmeside, noget godt indhold eller et fantastisk produkt eller service.