Morningscore

SEO værktøj: Morningscore

Sidst Opdateret 04 juli 2019:

Et godt værktøj kan gøre underværker for din SEO og er noget de fleste SEO bureauer benytter sig af til søgemaskineoptimering og det kan derfor være lønsomt at finde et værktøj til din hjemmeside og SEO.

Hvad er Morningscore?

Hvad er morningscore?

Morningscore er et af de seneste seo værktøjer på markedet som har været længe undervejs, det er ovenikøbet et Dansk seo værktøj

Funktioner i Morningscore

Morningscore byder på 4 hovedfunktionaliteter som dækker de fleste behov indenfor søgemaskineoptimering og hvad der kan forventes af et professionelt seo værktøj i dag. De har samtidig en sjov feature som jeg er særdeles fan af og som også findes i seo værktøjet Ahrefs.

Søgeord: 
Tilføj og hold øje med søgeord og deres placeringer på google udfra din hjemmeside.

Links:
De fleste hjemmesider har links og arbejder du med seo er du helt sikkert også bekendt med linkbuilding

Trafik:
Se hvor meget organisk trafik du og dine konkurrenter får fra google. Se også hvor mange søgeord der bidrager til den mængde organiske trafik som du får.

Helbred: (ny)
Den seneste funktion der er kommet på MorningScore er deres helbred check. Denne funktion er særdeles god til at få rette børnefejl i sin seo, som eksempelvis finde sider med flere H1-titler eller billeder med manglende alt-tekst, nogle små ting som alle bidrager til bedre placeringer på google. Helbredstjekket giver et godt overblik over blandt andet:

  • Det basale (basale faktorer)
  • Teknisk SEO (tekniske faktorer)
  • Optimering (ideer til optimering)

Jeg skrev tidligere de havde en sjov feature som bygger op omkring deres “rum” design på hjemmesiden og det er muligheden for at oprette en mission i seo værktøjet. Med mission kan du oprette målsætninger for ønskede placeringer på google og samtidigt følge tæt med hvordan dine placeringer rykker sig. Du kan eksempelvis tilføje en mission på søgeordet “frisør aarhus” hvor din nuværende placering eksempelvis er #12 i google’s søgeresultat og sætte et mål om at være på placering #2 i google’s søgeresultat – Herefter vil morningscore holde øje med det specifikke søgeord og déts fremgang samt angive en værdi af din fremgang.

SEO rapporter i Morningscore

Få flotte seo rapporter med morningscore

Med seo værktøjet morningscore får du også et fantastisk overblik over din hjemmeside og dine konkurrenters. Med en flot designet graf som viser

Du kan indstille seo rapporten til at vise:

  • De seneste 7 dage
  • De seneste 30 dage
  • Nuværende år
  • Indstilling af dato

Priser på Morningscore

Priser og planer på morningscore

Morningscore er tilgængelig i 3 forskellige planer med en 14-dags gratis prøveperiode uden kreditkort registering.

  • Lite – $ 49 /md. tilsvarende ca. DKK 324,- /md.
  • Business – $ 79 /md. tilsvarende ca. DKK 523,- /md.
  • Pro – $ 149 /md. tilsvarende ca. DKK 987,- /md.

Du kan derfor prøve Morningscore i 14 dage helt gratis og se om det er noget for dig, det kræver ingen kreditkort registering.

Andre SEO værktøjer der virker

Andre SEO Værktøjer

Der findes et hav af SEO værktøjer derude og MorningScore er et rigtigt godt bud. Ønsker man at arbejde mere dybdegående med SEO kan man bruge værktøjer som Tinyranker eller Ahrefs – Men det kræver dog man har en dybere forståelse for SEO.

WHOM anbefaler MorningScore

Anbefaling

Hos WHOM anbefaler vi MorningScore som værktøj til søgemaskineoptimering af sin hjemmeside hvis man føler man har en nogenlunde forståelse for søgemaskineoptimering og kan dermed analysere de data værktøjet giver samt benytte sig af funktionerne.