SEO værktøjer

Sidst Opdateret 16 Juni 2019:

Er du på udkig efter værktøjer til at lave SEO på din hjemmeside er du kommet til det helt rette sted. Vi har samlet en liste over de bedste SEO værktøjer

Hvad er et SEO værktøj?

seo værktøj

SEO værktøjer er som fastnøgler, i mange forskellige størrelser som alle passer et sted i maskineret. Du kan finde et specifikt seo værktøj der passer til en specifik opgave til en lav pris eller et overall værktøj som kan klare det hele. Som oftest følger prisen dog også med kvaliteten og funktionaliteten af værktøjet.

Det er dog ikke alle værktøjer til søgemaskineoptimering som koster penge. Faktisk er det vigtigste seo værktøj helt gratis og endda udviklet af google dem selv. Som jeg altid siger google er din bedste ven når det kommer til søgemaskineoptimering.

Betalte SEO værktøjer til søgemaskineoptimering

Der findes mange forskellige seo værktøjer du kan bruge til søgemaskineoptimering af din hjemmeside og

Hos os bruger vi oftest seo værktøjerne Ahrefs, Morningscore og Tinyranker til søgemaskineoptimering på vores egne sider og kunders. Begge seo værktøjerne Morningscore og Tinyranker kommer med en gratis prøveperiode, så du kan teste værktøjet inden du køber det.

Ahrefs er en af de mere avancerede seo værktøjer derude og jeg anbefaler kun Ahrefs til folk som er kyndige i søgemaskineoptimering. Prisen på Ahrefs afspejles også i hvor “dyrt” det er i abonnement. Du kan dog prøve Ahrefs i 7 dage for $ 7 USD som en prøveperiode, herefter minimum $ 99 USD om måneden.

Men det hele behøves ikke at koste penge…

Gratis SEO værktøjer fra Google

SEO værktøjer fra google

Som jeg altid skriver, så er google din ven og har altid været det. I den forstand at google giver dig en masse gode værktøjer, blandt andet værktøjer til SEO optimering af din hjemmeside. De fleste af google’s værktøjer er gratis og det er en af de eneste steder du finder gratis SEO værktøjer til søgemaskineoptimering.

Google search console

Brug google search console til seo optimering

Det bedste seo værktøjer og ikke mindst vigtigste er faktisk gratis og fra google. Den ultimative vigtigste er selvfølgelig google search console. Uden google search console kommer du ikke særligt langt.

Google analytics

google analytics kan bruges til søgemaskineoptimering

Google analytics kan være næsten ligeså godt som google search console og Ahrefs til søgemaskineoptimering

Google Ads keyword planner

Google ads er tidligere kendt som google adwords som er et annoncecenter til at køre annoncer på søgemaskinen google. I deres annoncecenter finder du også deres keyword finder eller keyword planner som de kalder den, som du kan bruge til at finde keywords eller søgeord du kan bruge på din hjemmeside for at få det maskimale antal besøgende.

Google Trends

WHOM anbefaler disse SEO værktøjer

Anbefaling

Hos WHOM anbefaler vi at du starter med at benytte dig af de gratis SEO værktøjer fra google, nemlig google search console (GSC) og google analytics (GA) og derefter finder et seo værktøj til rank traciking, eksempelvis Tiny Ranker.