Gratis inkasso

Sidst Opdateret 15 Juni 2019:

En sikker hjemmesideforbindelse er essentielt for både din egen sikker og dine brugers. En sikker forbindelse har ligeledes en effekt på din SEO, trafik og brugersignaler som sendes til Google.

Hvad er et SSL Certifikat

SSL står for Secure Sockets Layer og er en standard sikkerhedsteknologi til oprettelse af en krypteret forbindelse mellem en server og en klient – typisk en webserver (hjemmeside) og en browser eller en mail-server og en mail-klient (f.eks. Outlook). SSL gør det muligt at transmittere følsomme oplysninger som kreditkortnumre, socialsikringsnumre og loginoplysninger. Normalt sendes data, der sendes mellem browsere og webservere, i almindelig tekst, hvilket gør dig sårbar over for aflytning. Hvis en hacker er i stand til at opfange alle data, der sendes mellem en browser og en webserver, kan de se og bruge disse oplysninger. Mere specifikt er SSL en sikkerhedsprotokol. Protokoller beskriver, hvordan algoritmer skal bruges. I dette tilfælde bestemmer SSL-protokollen variabler for krypteringen for både linket og de data, der transmitteres. Alle browsere har mulighed for at interagere med sikrede webservere ved hjælp af SSL-protokollen. Browseren og serveren behøver dog det, der kaldes et SSL-certifikat, for at kunne etablere en sikker forbindelse. SSL sikrer millioner af folks data på internettet hver dag, især under online-transaktioner eller ved overførsel af fortrolige oplysninger. Internetbrugere er kommet for at forbinde deres online-sikkerhed med låsikonet, der følger med en SSL-sikret hjemmeside eller en grøn adresselinje, der leveres med en udvidet validering SSL-sikret hjemmeside. SSL-sikrede websteder begynder også med https i stedet for http.

Den vigtigste del af et SSL-certifikat er, at det digitalt er underskrevet af en betroet CA, som DigiCert. Alle kan oprette et certifikat, men browsere stoler kun på certifikater, der kommer fra en organisation på deres liste over betroede CA’er. Browsere leveres med en forudinstalleret liste over pålidelige CA’er, kendt som CA med tillid til Root CA. For at blive tilføjet til Trusted Root CA-butikken og dermed blive certificeringsmyndighed skal en virksomhed overholde og blive revideret i forhold til sikkerheds- og godkendelsesstandarder, der er opstillet af browserne. Et SSL-certifikat udstedt af en CA til en organisation og dets domæne / website verificerer, at en betroet tredjepart har godkendt organisationens identitet. Da browseren har tillid til CA, tillader browseren nu også den pågældende organisations identitet. Browseren giver brugeren besked om, at hjemmesiden er sikker, og brugeren kan føle sig sikker på at gennemse webstedet og endda indtaste deres fortrolige oplysninger.

Du kan købe dit SSL Certifikat hos udbydere som Billig-SSL.

Hvad er HTTP protokol

HTTP betyder HyperText Transfer Protocol. HTTP er den underliggende protokol, der anvendes af World Wide Web, og denne protokol definerer, hvordan meddelelser formateres og transmitteres, og hvilke handlinger webservere og browsere skal tage som reaktion på forskellige kommandoer. Når du f.eks. Indtaster en webadresse i din browser, sender den faktisk en HTTP-kommando til webserveren, der instruerer den til at hente og sende den ønskede webside. Den anden hovedstandard, der styrer, hvordan World Wide Web fungerer, er HTML, som dækker hvordan websider formateres og vises.

Hvad er HTTPS protokol

Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTPS) er den sikre version af HTTP, protokollen over hvilke data der sendes mellem din browser og det websted, du er tilsluttet. ‘S’ i slutningen af ​​HTTPS står for ‘Secure’. Det betyder al kommunikation mellem din browser og hjemmesiden er krypteret. HTTPS bruges ofte til at beskytte højt konfidensielle online transaktioner som online banking og online shopping ordresedler. Webbrowsere som Internet Explorer, Firefox og Chrome viser også et hængelåsikon i adresselinjen for visuelt at angive, at en HTTPS-forbindelse er i kraft.

Hvad er forskellen mellem HTTP og HTTPS

Forskellen mellem HTTP og HTTPS protokol er

Gratis SSL certifikat igennem hosting

Afhængig af hvor du har din hosting, så kan du få et gratis SSL certifikat til at lave HTTPS protokol

Sikker WordPress hjemmeside

Der findes en række gratis plugins til af få en sikker hjemmeside i CMS WordPress som du kan drage nytte af.

WHOM anbefaler

Anbefaling