Gratis billeder

Sidst Opdateret 15 Juni 2019:

Billeder er altid en mangelvare, hvad end det er til ens online markedsføring eller sin hjemmeside, medmindre man har gemt en indre fotograf i sig og er 100meter mester i at tage billeder og redigere dem, heldigvis findes der løsninger på denne udfordring og du finder dem her.

Der findes hjemmesider hvor du kan finde gratis billeder som du kan hente og bruge til det du står og mangler billeder til.

Det er fantastiske når du skal i gang med at lave din egen hjemmeside uanset om det er i WordPress eller et andet CMS du skal bruge, er billeder en essentiel del af hjemmeside udvikling. Hos WHOM bruger vi mange gratis billeder som kan hentes fra forskellige hjemmesider online.

Pixabay.com – 1.7 mio. gratis billeder og videoer

Hos Pixabay.com finder du mere end 1.7 mio. gratis billeder og videoer. Størstedelen af deres indhold er til frit brug også kommercielt brug. Du kan derfor bruger billederne fra Pixabay til din virksomheds hjemmeside uden at betale en krone.

Canva.com – Design billeder gratis

Selvom Canva.com er et billederedigerings program, så byder det faktisk på en masse gratis billeder og designs som du frit kan benytte dig af.

Find billeder online du betaler for

Udvalget er selvfølgelig og desværre begrænset på de hjemmesider med gratis billeder, men at anskaffe sig flotte billeder online som du betaler for er ingen sag, her findes der rigtigt mange gode alternativer hvor du enten betaler for et enkelt billede af gangen eller du abonnere på deres platform og kan derefter hente og benytte alle deres billeder online.

WHOM anbefaler

Anbefaling