Hjemmeside hastighed

Sidst Opdateret 15 Juni 2019:

Hastigheden på din hjemmeside er noget af det vigtigste i dag. Uanset om det er med salg eller organisk trafikanskaffelse i tankerne, så er hastigheden det samme som beliggenhed når vi taler (beliggenhed, beliggenhed beliggenhed = hastighed, hastighed, hastighed). Har du en langsom hjemmeside kan du gå glip af potentielle kunder og samtidigt få mindre organisk trafik fra google fordi dine placeringer på google falder og dit arbejde med søgemaskineoptimering kan være spildt.

Der kan være mange grunde til du har en langsom hjemmeside og som oftest er det en kombination af mange ting, der gør at din hjemmeside er langsom. De hyppigste årsager til en langsom hjemmeside vi har fundet er:

  • Dårligt wordpress theme
  • For mange wordpress plugins
  • Alt for store billeder (filstørrelse)
  • Langsom hostingudbyder

Langsom hjemmeside? What to do…

Har du en langsom hjemmeside er dette prioritet #1 at få ordnet. Hastigheden på din hjemmeside har aldrig været vigtigere, hvadend vi snakker søgemaskineoptimering, konverteringsrate eller growth hacking.

Der er mange måder at få en hurtigere hjemmeside, den letteste er selvfølgelig at kontakte sin hostingudbyder eller skifte til et andet webhotel som er hurtigere. Men dette er den dyreste og som oftest sidste hastighedsoptimerings træk man burde gøre. For en hjemmeside er aldrig stærkere end sit svageste punkt og selvfølgelig vil en tip top hostingudbyder kunne gøre nogle ting bedre end de billige hostingudbydere, men de kan ikke udbedre din hjemmeside. Det er op til dig.

Google PageSpeed Insights

Som altid er google din ven og hjælper dig med din hjemmeside og hastigheden på denne. Deres værktøj PageSpeed Insights kan give en hjælpende hånd hvis du har en langsom hjemmeside. Værktøjet er også godt til at finde det rette wordpress theme

WHOM anbefaler

Anbefaling

Hos WHOM anbefaler vi at du sætter din hjemmesides hastighed i fokus. Hvis du skal lave en ny hjemmeside kan du bruge vores guide til hjemmeside hastighhed